Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ Ο ΦΟΒΟΣ : ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 Είναι εδω κ πολυ καιρο, που πολλοι φίλοι τρελαμένοι κ μπουχτισμενοι απο τις καταστροφικές προβλέψεις που ακούν απο αστρολόγους, μου στέλνουν μηνύματα γιατί σου λέει δεν γίνεται να είναι τόοσο χαλια .

(Και πολύ καλά κάνουν φυσικά !)


Όταν μου στελνουν δε τι γραφουν κ τι λένε, εκεί είναι που λες ας πάμε να αυτοκτονήσουμε βρε αδελφέ ομαδικώς! Τι καθόμαστε μπρε!


Βέβαια καταλαβαίνεις κ είναι ολοφάνερο γιατί το κάνουν αυτο κ διαδίδουν τις ενέργειες με τον χειροτερο τρόπο κ με αυτο τον τρόπο τελικά καταφέρνουν να διατηρούν την παλιά σκοτεινή αστρολογία. Την αστρολογία όπου την ευθύνη την έχει πάντα κάποιος άλλος, η μοίρα το πεπρωμένο, όλα εκτός απο εσενα τον ίδιο!


Για πόσο καιρό όμως ακόμα θα μπορούν ;


Την στιγμή που είμαστε στην εποχή που οι δονήσεις ανεβαίνουν.

Κσι δεν ανεβαίνουν απο κάποιο υπερπέραν σύμπαν ή απο κάτι εξωτερικό έξω απο εμάς.


Ανεβαίνουν μέσα απο εμάς, που χρησιμοποιούμε σε πράξη στο εδώ και τώρα, όλα τα εργαλεία που μας έχουν δοθει για να δείξουμε στα πλήθη που ΑΚΟΜΑ είναι σε λήθη κ σε φόβο.


Πως τα πάντα έχουν μια άλλη μεγαλύτερη οπτική, ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα, και ότι όσο ενώνεσαι με τον εαυτο κ τον πυρήνα σου τότε κατανοείς πως η δύναμη κ η αλλαγή εξαρτάται απο εσένα τον ίδιο κ ΜΟΝΟ!


Το ίδιο εξαρτάται κ η ενέργεια κ οι αστρολογικές ερμηνείες, οι δράσεις των πλανητων που έρχονται για ένα κ μόνο λόγο.


Για να μας αφυπνίσουν, να μας ξυπνήσουν κ να περάσουμε σε ένα υψηλότερο πεδίο μέσα σε αυτή την κρίσιμη ιστορική μετάβαση που τα πάντα εκεί έξω είναι διαστρεβλωμένα κ κανείς δεν μπορεί αυτή την στιγμη να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει παρασκηνιακά!


Έτσι λοιπον υπάρχει αυτη η τρομοκρατία που ανήκει στον συστημικό κύκλο, καθοδηγούμενη απο ένα σύστημα που χειραγωγει με φοβο, για να διατηρει το σκότος, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ γιατί μέσα απο εκει ΠΟΥΛΑΕΙ!


Όλοι αυτοι που πουλάνε φόβο, αναζητουν υπογείως ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ που τρομοκρατημένα κ φοβισμένα θα τρεξουν σε αυτους για να τους ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ.

Πρόσφατα έπεσε ένα τετοιο τρομοκρατικό ποστ, που στο τέλος η τρομοκρατισσα αφου έριξε τις βόμβες στο κοινό της, στο τέλος έδινε κ τις λύσεις μέσα απο τα προιοντα που πουλούσε για ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ (στην δική της τσέπη!).


Ειλικρινά διαβάζω αυτα που μου στέλνετε κ ρίχνω πολύ γέλιο, ειναι για να γελάς για μέρες.

Μου φτιάχνουν το κέφι .


Ο οδηγός για να επιλέξεις σωστα έναν άνθρωπο που προσφέρει αληθινή πνευματική βοήθεια, είναι :


Να μην φοβίζει κ να μην πιέζει ή αναγκάζει τον άλλον να παει σε αυτον για καθοδήγηση.

Ο αυθεντικός πνευματικός αφήνει τον άλλον ελεύθερο, γιατι πνευματικότητα ειναι η ίδια η ελευθερια.

Ελεύθερος κ χωρίς πίεση.

Απο αυτο κ μόνο μπορεις να διακρίνεις αν ο άλλος κινείται μέσα απο το κίνητρο για το κέρδος, ή προσφέρει υπηρεσία με κίνητρο τον άνθρωπο την βελτίωση του κ την θεραπεία του.


Είμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη εποχή που πλέον οι μάσκες πέφτουν.

Βουτυγμένοι πολλοί μέσα στο καζάνι του συστήματος, που πουλάει φόβο για το κέρδος του κ για μάντρωμα των θυμάτων ώστε να μην μπορούν ποτέ να κινηθουν με θάρρος κ αυτονομία.


Πλέον όλοι αυτοι είναι τόσο φοβισμένοι που το αγαπημένο τους σύστημα καταρρέει, αυτο το σύστημα που τόσο λάτρεψαν γιατί μέσα απο τα ψέματα κ την πονηριά ωφελήθηκαν, που έχουν τόσο πολύ φοβηθεί κ προβάλλουν τους δικούς τους φόβους έξω.


Εκτός αυτού δεν έχουν μάθει άλλο τρόπο διάδοσης πέρα απο αυτον, γιατι το μυαλό τους είναι κλεισμένο κ δεν μπορούν να δουν τίποτα άλλο πέρα απο μαυρίλα, αρνητισμό κ σκοτάδι.


Τους διακρίνεις εύκολα όλους αυτους, καθώς δεν μπορούν να δουν τίποτα καλό στο μέλλον, είναι όλα μαύρα κ άραχνα.


Είμαστε στην εποχή που ανοίγει μια μεγαλύτερη οπτική, κ που οι δονήσεις ανεβαίνουν κ όσοι είναι στον φόβο με 'αγαπη' για το παλιο συστημα που τώρα πεθαινει, θα συνεχίσουν να καταρρεουν μαζι του.


Ανεβάζουμε δονήσεις κ αλλάζουμε εμάς κ τον κόσμο γύρω με μια υψηλότερη οπτική.


Καλά ήταν η τρομοκρατία κ ο φοβος.


Μπάστα λέμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.