Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Αυτο κι αν δεν είναι Πλούτωνας στον Υδροχόο που ανοίγει τώρα!

Ακόμα δεν μπήκε στον Υδροχόο και έφερε την αύρα του. Σίγουρα θα μας εκπλήξει σε πολλα με θετικό τρόπο που κανένας δεν φαντάζεται!


Δίνει την κίνηση κ την ενέργεια μέσα απο ανεξαρτησία κ αυτονομία απο πηγές ενέργειας, μικρες ομάδες που δημιουργούν ένα δικό τους αυτόνομο σύστημα. Η κινηση αυτή φέρνει μια μεγάλη σπορά.


Την πρώτη σπορά όμως την είχε βάλει το 1980 ο Όσσο, τον οποίο τον αναφέρω τι ακριβώς δημιούργησε στα βίντεο που έχω κάνει επάνω στις εκλείψεις- εκλείψεις σημαντικά περάσματα στο μέλλον. Θα αναρτησω το σχετικό λινκ στα σχόλια.


Ο Όσσο είχε δημιουργήσει μια κοινότητα με ελεύθερους εφυείς κ γεμάτους ικανότητες κ δεξιοτεχνίες ανθρώπους, όπου μπορεσανκ έφτιαξαν τότε ένα μέρος με δική τους ενέργεια, συλλογικό όπου όλοι μαζί εργάζονταν κ πρόσφεραν με χαρα.


Ελευθεροι άνθρωποι όπου όμως αυτο δεν άρεσε στην Αμέρικα που τον κατηγόρησε με ψέμματα, τον φυλάκισε κ μέσα,στην φυλακή του έριξε δηλητήριο στο φαγητο του με αποτέλεσμα στα χρόνια μετά να εξασθενίσει κ να πεθάνει.

Ήταν απειλή ο Όσσο τότε γιατί έσπασε κάθε δόγμα, είπε αλήθειες που δέχονται ΜΟΝΟ όσοι είναι ελεύθεροι απο πεποιθήσεις κ ανοιχτοί νοητικά.

Ριζοσπαστικός, έβαλε τεράστια σπορα την οποία θα την δούμε τώρα να γειώνεται κ να υλοποιείται γιατί ήρθε η νέα εποχη των ελεύθερω κ ανεξάρτητων.


Το σίγουρο είναι ότι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα μας εκπλήξει και μέσα στο ζώδιο του Ουρανού θα φερει το καινούργιο .


Εν τω μεταξύ αυτοι που θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα περισσότερο θα είναι εκείνοι που τρομοκρατουν τον κόσμο με φοβικά σενάρια.


Βέβαια τα ωραία θα τα δουμε μετα το 2027.

Πρώτα θα υπάρξει η διάλυση του συστήματος κ της κιτσογκλαμουρ εικόνας κ μετα πάμε για τα ωραία


Να περιμένετε το αναπάντεχο θα είναι το ΜΟΤΟ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.