Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ

 Ο τίτλος που ταιριάζει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη ΔΙΑΛΥΣΗ του συστήματος.


Μια μεγάλη κάθαρση λαμβάνει τώρα παντού κ σε όλα, που έρχεται να αποσυναρμολογήσει, να ξεχαρβαλώσει όλα τα παλιά μοντέλα, όλα τα βοηθήματα που το σύστημα χρησιμοποίησε για να χειραγωγήσει.


Λιγοι είναι αυτοι που καταλαβαίνουν το μεγάλο ξεχαρβάλωμα που τώρα συμβαίνει, που όμως αυτο είναι αναγκαίο, καθώς είναι το πέρασμα που θα μας οδηγήσει στην νέα φωτεινή εποχή που λίγοι μπορούν να διακρίνουν.


Αυτο που βλέπουμε είναι την μεγάλη κάθαρση που γίνεται τώρα στο τελευταίο μέρος της χρονιας κ θα συνεχίσει κ το 2024.


Αφορά πρόσωπα που φόρεσαν τις μάσκες του πνευματικού, του επαναστάτη, του αντιδραστικού, αλλά όλα τελικά ήταν πρακτοράκια υπηρετες ενός σαπιου συστήματος που τώρα ξεχαρβαλώνεται.


Ένας ένας αποκαλύπτονται πλέον ο ψεύτικος εικονικός τους ρόλος, όπως κ το θέατρο που έπαιξαν για να μαζέψουν αθώα θύματα κοντά τους.


Στην επόμενη 3ετία μέχρι κ το 2027, με Κρόνο στους Ιχθύες μέχρι το 2025, κ μετα Κρόνος κ Ποσειδώνας μαζι μέχρι το πρώτο μισό του 2027, πέφτουν οι μάσκες κ φανερώνεται ο πλαστός ρόλος κ το έργο όλων εκείνων που τελικά υπηρετούσαν τις εξουσίες.


Η τριετία αυτή θα εχει τίτλο :


Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ.


ΛΉΘΗ είναι όταν επιθυμείς να είσαι κάποιος μέσα απο ένα όνομα, κυνηγάς το χρήμα κ την αναγνώριση πίσω απο τίτλους αξιώματα κ τιμές.


ΛΗΘΗ είναι όταν θέλεις να επιβληθείς, να ασκήσεις εξουσία, να γίνεις πολιτικός για να έχεις κύρος κ να ασκήσεις δύναμη.


ΛΗΘΗ είναι όταν ενώ ζεις σαν ζητιάνος κ δεν έχεις τίποτα, πιστεύεις ότι θα γίνεις αυτοκράτορας κ θα αποκτήσεις παλάτι, υποστηρίζοντας σωτήρες απο έξω κ ακολουθώνυας άτομα που έχουν πλούτο κ δύναμη.


Μπορεί η επόμενη τριετία να κρατάει ακόμα τις δυσκολίες.

Αλλά είναι το μεγάλο πέρασμα, η μεγάλη γέφυρα που ανοίγει την μεγάλη εικόνα απο έναν κόσμο διαφορετικό, που δημιουργεί το δικό του μικρό σύστημα αλλάζοντας την ενέργεια.


Αυτο που περισσότερο είναι απολαυστικό, είναι όλοι αυτοι οι πνευματικοί που ξεσκεπάζει ο Κρόνος στους Ιχθύες, μετά η σύνοδος Κρόνος με Ποσειδώνα, αυτοι που στο προφίλ τους φροντίζουν να είναι φως κ αγαπη, αλλά απο κάτω παίζει δηλητήριο, συμφέρον κ ιδιοτέλεια.


Ποτε την καλοσύνη εδώ μην την θεωρείτε κάτι καλό, αλλά κρύβει κάτι πολύ ύπουλο, σαν τα ζαχαρωτα που απέξω ειναι γλυκα, αλλά απο μέσα καταστρεφουν. Γκώσαμε απο πνευματικούς που αγαπάνε τόσο πολύ κ μας το φωνάζουν!!


Περισσότερα για την επόμενη 3ετία θα μιλήσω στα βίντεο μου.


Λόγω μιας ίωσης που με έριξε στο κρεβάτι τις προηγούμενες μέρες, με πυρετο αδυναμία κ εξάνληση, γι αυτο κ δεν κατάφερα να κάνω το βίντεο για την πανσέληνο στον Καρκίνο (27/12) που ειχα ετοιμάσει κ να πω κι αλλα για το επόμενο έτος.


Οι μέρες είναι διαλυτικές θολές, αλλά έχουν κ μεγάλη έξτρα δόση διαύγειας για όσους βλέπουν με την εσωτερική τους όραση.


Καλή χρονιά.


Να φροντίζετε τους εαυτούς σας κ τους ανθρώπους γύρω σας, να προστατευτείτε καθώς έξω κάνουν τα πάντα για να σπείρουν τεχνητούς ιούς, φόβους κ έχουν στην κυριολεξία ΛΥΣΣΑΞΕΙ!.


Πεθαίνει το τέρας.


Πάρτε τον έλεγχο στην ζωή σας κ κυριαρχείστε.

Όπου ακούτε φοβο, τρόμο τρέξτε μακριά.

Όπως κ όπου ακούτε πολλά γλυκά ζαχαρωτά- τα δυο άκρα του σαπιου ψευτικου συστήματος.

Τα δυο θεατρα που προσποιούνται.


Το μέλλον είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.