Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Κ ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΥΗΣΗΣ Κ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

 Μια περίοδος μεγάλης μεταμόρφωσης στο κομμάτι της αγαπης κ του δουναι κ λαβειν η οποια κορυφώνεται σήμερα, αλλα θα συνεχίσει σε ηπιότερο βαθμό όλο τον Δεκέμβριο.


Οι μέρες αυτες ήταν έντονα μυητικές μέσα απο ένα θάνατο μεταφορικά κ μια μεγάλη κάθαρση στο κομμάτι της θηλυκής ενέργειες κ τις ποιότητες της που εξαγνίζονται κ απελευθερώνεται σε μια νέα μορφή.


Οι γυναίκες κυρίως είναι εκείνες που επηρεάστηκαν σε ένα μεγάλο βαθμό καθώς είναι κι αυτές που φέρνουν πιο έντονα τις ποιότητες της διαίσθησης, της ενόρασης αλλά κ της ευαισθησίας, που ανοίγουν με ισχύ για να δείξουν τον δρόμο.


Μέσα σε αυτές είναι ο σεβασμός, να υπολογίζουμε τον άλλον, η εκτίμηση στην ύπαρξη κ σε κάθε άλλο πρόσωπο, η εμπιστοσύνη, η καθαρότητα στις συναλλαγές μας, η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα, η κατανοηση κ η ισότητα.


Η εξάρτηση σε σχέσεις με άλλους είναι ένα μοτίβο που βουλιάζει, ο κόσμος κ η κατεύθυνση που πάμε είναι στην ελευθερία πάντα όμως με όρια, γιατί η αγάπη βάζει όρια, έχει τάξη.


Δυνάμεις εσωτερικές ενεργοποιήθηκαν που μας συνδέουν με μια άλλη ενέργεια, αόρατη στο φυσικο μάτι, αλλά ορατή στον εσωτερικο οφθαλμο.


Η ισορροπιά σε σχέσεις που διαταράχτηκε ζητείται, ενώ καίγεται όποια υπερβολή, η κατοχή, η κτητικότητα, το επιβλητικό.


Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας όπου συνεχίζεται αυτή η μεταμόρφωση κ το ταξίδι μας το εσωτερικό όπου μας πηγαίνει σε έναν καινούργιο τρόπο να υπάρχουμε μαζί με άλλους.


Αυτο που έρχεται να αλλάξει είναι το συνεχές ρούφηγμα απο έξω, το να παίρνουμε δύναμη απο αλλού κι όχι απο μέσα.


Αυτή είναι η μεγαλύτερη κάθαρση κ αλλαγή που τώρα συμβαίνει κ μέσα απο κρίσεις έρχεται για να μας επαναφέρει στην δική μας δύναμη, αφαιρώντας κάθε είδους εθισμούς κ εξαρτήσεις.


Η Αφροδίτη ο θηλυκός πλανήτης σε τετραγωνο με Πλούτωνα μεταμορφωτή, έφερε σκότωμα σε εμμονές πάθη κ εξαρτήσεις που μας κρατουν σε θυματα κ αδύναμους.


Τόνωσε υπόγειες δυνάμεις που αποκαλύφθηκαν, μέσα σε αυτές είναι η ισχυρή διαίσθηση, η γλώσσα που διαβάζει κ κατανοεί τα αόρατα σημάδια.


Περνάει στον Σκορπιό απο αύριο μέχρι τις 30/12 κ θα συνεχιστεί η αλλαγή στον πυρήνα μας για όλο τον μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.