Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

 "Πολλοί πράκτορες του σκοτους και οι υπηρέτες τους προσπαθούν να πείσουν την ανθρωπότητα ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου, ότι η ανθρωπότητα δεν θα μάθει ποτέ τη συνεργασία, ότι η ειρήνη δεν θα έρθει ποτέ, ότι θα υπάρξουν μεγαλύτεροι πόνοι, λιμοκτονία κ θα υποφέρουν.


Οι πράκτορες του σκοτους δεν μας δίνουν ποτέ μια φωτεινή εικόνα, και με τη διάδοση τέτοιων απαισιόδοξων, αρνητικών μορφών σκέψης, πιέζουν την ανθρωπότητα να σκέφτεται και να ενεργεί σύμφωνα με τις γραμμές της καταστροφής, του θανάτου, της ταλαιπωρίας και του πόνου.


Όταν τα εργαλεία του ανθρώπινου μυαλού εμπλακούν σε τόσο αρνητικές, άσχημες, καταστροφικές σκέψεις, η ανθρωπότητα θα αναγκαστεί να ζήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να κινδυνεύει να προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τις προφητείες των παραγόντων του σκότους.


Προς το παρόν χρειαζόμαστε Ηγέτες που θα μας φέρουν ελπίδα, αισιοδοξία και χαρά, θα λένε ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό, θα λενε ότι η ανθρώπινη ψυχή είναι ζωντανή και υγιής, θα μας πουν ότι η ανθρωπότητα θα περάσει τις κρίσεις και θα χτίσει ένα καλύτερο μέλλον. 

Στη διάδοση ενός τέτοιου οράματος θα ρυθμίσουμε τη σκέψη της ανθρωπότητας και θα την οδηγήσουμε σε θετικές γραμμές -


 "Ό, τι ο άνθρωπος σκέφτεται στην καρδιά του, αυτόςκ ειναι". 


ΔΩΣΤΕ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ


 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ."


ΤΟΡΚΟΜ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑΙΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.