Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΡΟΝΟ & ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (20/7). ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ


Αυτές τις μέρες τα φώτα σβήνουν, τα φώτα μιας εποχής κενοτητας που μεσουράνησε για τα τελευταία 40 έτη στην Ελλάδα, (κι όχι μόνο), μία εποχή όπου η πολυτέλεια κ το γκλαμουρ ήταν ο αυτοσκοπός, μία εποχή άκρως υλιστική όπου το τίποτα πήρε αξία.
Πρότυπα κούφια κενά πήραν αξία, κατέλαβαν υψηλές θέσεις, η αλαζονεία, ο χλευασμός κ οι ψεύτικες δήθεν συμπεριφορές αναβαθμίστηκαν κ έγιναν αποδεκτές, αρκεί τα μοντέλα να ήταν καλοπληρωμενα, να φορούσαν ακριβά κοστούμια, να ειχαν καλες άκρες, γνωριμίες  σε υψηλές θέσεις.
Μια εποχή τελους όπου το ακριβοπληρωμένο ψέμα βαφτίστηκε αλήθεια, οπου η πραγματικότητα μέσα από πλαστές εικόνες διαστρεβλωθηκε, η εποχή όπου κούφια πρότυπα κατέλαβαν ανώτερες θέσεις.

Το έτος 2020 είχαμε πει ότι θα είναι το έτος της αλήθειας.
Η αλήθεια που δεν πληρώνεται.
Η αλήθεια όπως είναι, όπως συμβαίνει
Χωρίς διαστρέβλωση.

Ήλιος μεχρι τις 22/7 βρίσκεται σε αντίθεση με την μαγική μοναδική τριπλή συνοδο, Δια  Πλούτωνα κ Κρόνο.
Μία ένωση των τριών πλανητών μαζι σπάνια, καθώς οι τρεις τους στο χώρο του Αιγόκερω συναντιούνται μόνο μια φορά στα 1000 έτη.

Ο Ήλιος συμβολίζει τις ηγετικές προσωπικότητες,  την αρσενική αρχή, τους άντρες, πατέρες, τα αφεντικά, κάθε εξουσία, τα υψηλά αξιώματα, τίτλοι κ πολιτικά πρόσωπα κρατών.
Τα φώτα σβήνουν, η αυλαία πέφτει, οι κούφιοι άρχοντες αποδυναμώνονται.
Τέλος εποχής .
Το Μάτριξ της κενότητας κ της διαστρέβλωσης γκρεμίζεται.

Ο Ήλιος σήμερα (14/7) σε πρώτη φάση σε αντίθεση με τον Δία, μεγεθύνει ανοίγει και
φανερώνει με το φως του, διογκώνει αρχικά την αλαζονεία το θράσος, τον εγωισμό κ την έπαρση, τις φτηνές ύπουλες μεθόδους τους, ενώ μετέπειτα καθώς πλησιαζει στο δίδυμο ανάμεσα στον Κρόνο κ Πλούτωνα φέρνει τον θάνατο, το γκρέμισμα, το τέλος, την ολοκλήρωση στο ψεύτικο αυτό πλαστό οικοδόμημα.

Κρόνος Πλούτωνας σε κοντινή σύνοδο μέχρι κ τον Οκτώβριο, δηλώνουν τον θάνατο, τον κορεσμό σε αυτό που έχει υπάρξει, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το μοντέλο.
Αυτές οι τακτικές, αυτά τα πρότυπα, ήρθε η ώρα είτε να μετασχηματιστουν οι ενέργειες τους σε κάτι καλυτερο, πιο ωφέλιμο κ χρησιμότερο, ειδάλλως αυτό που υπήρχε δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, έχει έρθει το τέλος (Πλούτωνας) του Χρόνου (Κρόνος), σε παλιούς τρόπους τακτικές κ συμπεριφορές , πρόσωπα αξιες κ πρότυπα.

Σε δεύτερη φάση στις 20)7, το έργο του τέλους συνεχίζεται και για όλο τον Αύγουστο, καθώς μία νέα Σελήνη γίνεται στην 28η μοίρα Καρκίνου, μοίρα αναιρετική, τελευταία μοίρα ζωδίου επάνω στον άξονα της εξουσίας κ του οικοδομήματος (Καρκίνος/Αιγόκερως).
Ταυτόχρονα στη νέα Σελήνη αυτη, τα δύο φώτα (Ήλιος Σελήνη), έρχονται σε αντίθεση με τον Κρόνο, μία όψη όπου θα ενεργοποιηθεί με την συμμετοχή του Άρη ταυτόχρονα και θα δούμε πτώσεις υψηλών προσώπων, ενώ πολιτικά πρόσωπα να αντιμετωπίζουν δυσκολίες κ εγκλωβισμό, με ακινησία.

Ούτως η άλλως ένα έργο , μία υπόσχεση, μία αποστολή έρχεται τώρα να λάβει μέρος, να παιχτεί η πράξη της.
Το δήλωσε ολοκάθαρα η νέα σελήνη/ Ηλιακή έκλειψη στην κρίσιμη 00 μοίρα Καρκίνου, ημέρα ισημερίας  η οποία θα φέρει την δράση της στο εξάμηνο που ακολουθεί, και θα έχει ισχύ 4 ετών.

Η υπόσχεση κ το έργο που φέρνει το δηλώνει η 00 μοίρα Καρκίνου, που δηλώνει το σημείο μηδεν, την αρχή σε ένα νέο οικοδόμημα, τα θεμέλια τα πρώτα μπαίνουν σε ένα νέο κτίριο που θα στεγάσει την νέα φυλή, την νέα οικογένεια, το νέο ανθρώπινο γένος.

Στην μοίρα αυτή τα sambian symbols λένε :

'ON A SHIP THE SAILORS LOWER AN OLD FLAG AND RAISE A NEW ONE'.
'ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ'

Η σημαία είναι ένα σύμβολο, μία αρχή, ένα εμβλημα. Δηλώνει μια ιδέα, μία πίστη, μια κατεύθυνση, μία ιδεολογία, μια φιλοσοφία κ στάση ζωης.
Οι ναύτες δηλώνουν το πλήθος, τους πολλούς, το εργατικό προσωπικό του πλοιου, δεν είναι το μεγάλο κεφάλι, δεν είναι η άρχουσα τάξη, παρόλαυτα αυτοί είναι που κατεβάζουν την παλιά σημαία, και στην θέση της ανυψώνουν μια καινούργια.

Η παλιά σημαία κατεβαίνει .
Και είναι οι πολλοί που αποφασίζουν να την κατεβάσουν.
Είναι η ανθρωπότητα που ανυψώνεται κ καθαρίζει το αντιληπτικο της πεδίο, κι αποφασίζει να βάλει όρια.
Να βάλει τέλος στην διαφθορά, να απαιτήσει πιο αξιόπιστους ηγέτες, να σταθεί για το μέλλον κ για την ζωή.
Είναι η στιγμή όπου η ανθρωπότητα αποφασίζει να πάρει τα ηνία κ να κυριαρχήσει.


Παρατηρήστε αυτές τις μέρες πολύ προσεκτικά, μέχρι τις 22/7 τι έργο θα παιχτεί, τι έρχεται επάνω, τι φανερώνεται, τι αποκαλύπτεται.

Γιατί αυτό που γίνεται τώρα θα παιχτεί με έντονο βαθμό, με την συμμετοχή όλων μας, ουδείς εξαίρετος  το διάστημα από τις 15/8 κ έπειτα, όπου θα δοθεί μεγάλη μάχη.
Μάχη ανάμεσα στην  αλήθεια κ το ψέμα.
Μεταξύ της ουσίας με την κενότητα.
Η αξία με το τίποτα.
Κάνεις απών.
Λάβετε θέση.
Λάβετε πλευρά.
Προς το παρόν
Γίνεται παρατηρητές των ημερών αυτών μέχρι τις 22/7 για να είστε έτοιμοι μετά.
Αυτές τις μέρες φανερώνονται οι μάχες που θα παιχτούν μετά.
Θα είμαστε όλοι παρών.
Δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη που έδωσε ποτέ η ανθρωπότητα.
Την μάχη για την ζωή μας.
Για την ελευθερία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.