Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΟΊΓΕΙ


Από 1/8- 10/9 είναι μέσα σε όλη την χρονιά η καλύτερη περίοδος για γάμο.
Επίσης όσοι θέλετε να κάνετε κάποια ξεκινήματα,  επιλέξτε αυτές τις ημέρες.
Γενικότερα το 2020 δεν θα έλεγα ότι είναι η χρονιά που ευνοει καινούργια βήματα , κ να κάνουμε ξεκινήματα τουναντίον τα σήματα που στέλνει είναι να παραμείνουμε προς το παρόν στο σημείο που είμαστε.
Από τις αρχές του 2020, η χρονιά ξεκίνησε (από Φεβρουάριο), με μια εναλλαγή πορεία πλανητών να είναι σε ανάδρομη πορεία.
Ο Ερμής μέχρι κ τον Μάρτιο. Μετέπειτα η Αφροδίτη από Μάιο μέχρι κ Ιούνιο, μετά πάλι ο Ερμή ως τον Ιούλιο, μετά έχουμε από 9/9-15/11 τον Άρη.
Στο ενδιάμεσα επίσης διάστημα Μάρτιο κ Απρίλιο είχαμε το lockdown, άρα από μόνο του το έτος μας ακινητοποιεί.
Το έτος αυτό πάρα πολύ κόσμος αρχικά είχε πάρει αποφάσεις για να κάνει ριζικές αλλαγές στην ζωή του, παρόλα αυτά με την ακινητοποίηση της καραντίνας, δεν μπόρεσε.
Το σημαντικό μήνυμα που έφερνε το σύμπαν είναι να παραμεινουμε στο σημείο που είμαστε, καθως εκεί χρειάζεται να εστιάσουμε, να βελτιώσουμε, να εργαστούμε, γιατί από εκεί θα παράγουμε το έργο  που θα μας ζητηθεί.

Η ενέργεια μας πλέον δεν μπορεί να σπαταλιεται άδικα, αλλά είναι απαραίτητο να συγκεντρωθεί, για να δοθεί με δύναμη κ χρησιμότητα .
Παρόλα αυτά καποια μικρά διαστήματα προσφέρονται για όσους δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, κ θέλουν να προχωρήσουν.
Κι αυτά ήταν από τις 15/7-10/9.
Και μετέπειτα ο τελευταίος μήνας του έτους Δεκέμβριος.

Το έτος 2020 είναι η συγκέντρωση της δύναμης εντός. Η δημιουργία κ η κίνηση έρχεται από το 2021, που θα έχει επαναστατικό χαρακτήρα κ την γεύση του καινούργιου που έρχεται να χτίσει.

Το υπόλοιπο του 2020 από τώρα μέχρι κ Νοέμβριο, φέρνει μια νέα  πραγματικότητα πολυ διαφορετική από το πρώτο μέρος της που έλαβε ως τώρα.
Στο πρώτο κομμάτι του το έτος 2020, μέχρι τον Ιούλιο, χαρακτηρίστηκε από σύγχυση, θολούρα, μία ομιχλώδη κατάσταση, υπήρξε αδυναμία στο να έχουμε καθαρή διάκριση στα πράγματα.
Ένα κύμα μεγάλης διαστρέβλωσης σε όλα υπήρξε,  όπου όμως μέσα σε αυτό ταυτόχρονα λειτουργούσε κ η ενέργεια της διάλυσης, της απομυθοποίησης σε πρότυπα αξίες, στην μέχρι τώρα πραγματικοτητα.
Από εδώ κ πέρα όμως περναμε σε μια νέα πραγματικότητα, όπου όλα ξεκαθαρίζουν, ανατρέπονται τα πάντα, θα υπάρχει πολύ αντίδραση, εξέγερση, αποφασιστικότητα κ μαχητικότητα.
Από το πρώτο μέρος του έτους όπου τα μάτια ήταν ερμητικά κλειστά, ζαλισμενα από την υπερβολική νάρκωση που φέρνει ακινησια, αδυναμία, παραδοση κ υποταγή.
Περνάμε στο ξαφνικό ξύπνημα, τα μάτια ανοίγουν αποτομα, η νάρκωση λαμβάνει τέλος, όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα, βλέπουμε το προφανές, αυτό που πριν δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε. Αυτό που ήταν μπροστά αλλά δεν το βλέπαμε, μας θόλωνε.

Ο μήνας Ιούλιος που αφήνουμε πίσω όπως είπαμε είναι το πέρασμα, το σταυροδρόμι , το σημείο καμπής της ανθρωπότητας.
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που όλοι περιμέναμε.
Από την ακινησία στην έντονη δράση.
Όλοι θα συμμετέχουμε.
Κάνεις αμέτοχος σε αυτό που ξεκινάει.

Καλό μηνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.