Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΑΡΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ Κ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ


Η επανάσταση θα ξεκινήσει από τα supermarket.
Ο πόλεμος ανάμεσα σε αυτούς που φοράνε μασκα, κ σε αυτούς που δεν δέχονται να χάσουν την ελευθερία τους. Διχασμός ανάμεσα στους πολίτες.
Την στιγμή που οι κυβερνώντες κάνουν πάρτυ από την χαρά τους, τρώνε εις βάρος μας, γλεντανε μέσα από τα εκατομμύρια δις που κερδίζουν στις πλάτες μας.
Έτος 2020 και όμως ακόμα υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι κυβερνώντες ενδιαφέρονται για το καλό μας.
Και ότι τα μέτρα είναι για να μας προστατεύσουν.

Ο Άρης αυτές τις μέρες βρίσκεται κοντά στην μοίρα της Έκλειψης που έγινε στις 5/7, στον άξονα Καρκίνου /Αιγοκερου στην 14η μοίρα.
Ο αξονας αυτός δηλώνει την εξέλιξη της ψυχής μέσα στον κόσμο της ύλης, της μορφής, μέσα στο κοινωνικό ιστό. Είναι ο άξονας του οικοδομήματος.
Η σεληνιακή έκλειψη αυτή δηλώνει ότι ήρθε ένα τέλος, είναι η ώρα της πτώσης αρχόντων, εξουσιών, κ όλου του συντηρητικού ιστού.
Η τελευταία έκλειψη αυτή της σειράς συνδέεται με την πρώτη σεληνιακή άμεσα που έγινε στις 5/6, στον αξονα Δίδυμο/Τοξότη, στην 16η Τοξότη, άξονας της αντίληψης, της μάθησης μετάδοσης κ πληροφορίας.
Οι δύο αυτοί άξονες, της αντίληψης ο ενας κ του οικοδομήματος ο άλλος, συνδέονται άμεσα,εφάπτονται (μέθοδος αντισκιας- η 14η Αιγόκερω εφάπτεται με την 16η Τοξότη), καθώς ο ένας άξονας διαμορφωνει κ επηρεάζει τον άλλον, αυτό που επαναλαμβανόμενα μεταδίδεται, διαμορφώνει την αντίληψη του κόσμου κ του οικοδομήματος.

Είναι η μάθηση η συχνή επανάληψη της εικόνας, των ιδεών της λέξης, όπου διαμορφώνει την αντίληψη της κοινωνίας, που μετέπειτα θα επηρεάσει την εξέλιξη, θα διαμορφώσει τα πρότυπα, τον ιστό του οικοδομήματος.

Άξονας Δίδυμοι /Τοξότες, κι εδώ ανήκουν όλα τα ΜΜΕ, τα σχολεία, η μάθηση κ η εκπαίδευση, οι δημοσιογράφοι, οι μεταδότες.
Είναι η μετάδοση, η συχνή επανάληψη της εικόνας, όπου μαζί με ένα δυνατό συναίσθημα ταυτόχρονα όταν μεταδίδεται, μεταφέρει το μήνυμα, δημιουργεί το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Είναι η μέθοδος της πληροφορίας που έρχεται μέσα από τις ειδήσεις των ΜΜΕ όπου μέσα από επαναλαμβάνομενες εικόνες, ( με θανάτους φέρετρα, πολέμους), όπου μεταδίδονται συνέχεια , προκαλώντας έντονα συναισθήματα πίκρας, λύπης, θλίψης, κ κρατάει με αυτό τον τρόπο τον κόσμο αιχμάλωτο, φυλακισμένο σε χαμηλές δονησεις φόβου, με αποτέλεσμα η κοινωνία να βρίσκεται συνεχώς μέσα σε σκότος, λήθη, το οικοδόμημα μέσα σε ένα ψέμα κατασκευασμένο.

Ούτως η άλλως είναι γνωστό, όπως έχει δηλώσει κ ο Αιβανχωφ στους πνευματικούς κύκλους, ότι αν θελεις στον φυσικό κόσμο να φερεις ενα
αποτελέσμα, θα πρέπει να συνδυάσεις τον λόγο, το έντονο συναίσθημα κ μια δυνατή εικόνα στο νοητικό.
Αυτό βέβαια ειπωνεται για ένα δημιουργικό φωτεινό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά οι σκοτεινές δυνάμεις το ξέρουν πολύ καλά την αποτελεσματικη δύναμη του.
Έτσι βάζουν στις μεταδιδόμενες ειδήσεις, τον λόγο/πληροφορία, κ μέσα από συνεχή επανάληψη, μαζί με την εικόνα που προκαλεί δυνατό συναισθημα χαμηλών δονήσεων, καταφέρνουν να κινούν τα νήματα έχοντας τον κόσμο μέσα σε φόβο.
Για να παράγεις ένα θετικό φωτεινό μέλλον θέλει λιγότερο χρονο, για να παράγεις όμως ένα σκοτεινό, θέλει πολύ περισσότερη προσπάθεια κ χρόνο, εξ ου κ οι συνεχείς μεταδόσεις των ειδήσεων όπου μόνο τρόμο φόβο πόλεμο μεταδίδουν.

Ειμαστε λοιπόν τώρα στο χρόνο αυτό, όπου θα δούμε την δράση των εκλείψεων.
Η κρίσιμη έκλειψη που έγινε επάνω στην ισημερία στο σημείο 00 του Καρκίνου, βρέθηκε ανάμεσα στους δύο άξονες, στο μεσοδιάστημα τους.

Δήλωσε ότι το μέλλον ακόμα της ανθρωπότητας είναι αβέβαιο κ δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτεί, καθώς όλα εξαρτώνται από την κοινωνική αντίδραση αφύπνιση δράση κ συμμετοχή του κόσμου.

Άρης στον Κριό, όπου δηλώνει την μάχη, εκείνον που καλείται να προστατεύσει την ύπαρξη του, την αυτονομία κ την ελευθερία του.
Ένας πολεμιστής Άρης πολύ δυνατός στο χώρο του (Κριός)  κ φέρνει δράση καθώς ενεργοποιεί τις εκλείψεις.
Βλέπουμε τώρα το θέμα της μάσκας στα σούπερ μάρκετ, μία μερίδα κόσμου έτοιμη για υποδούλωση.
Πιστεύει ότι της πουν οι άρχοντες της, πιστεύει στους δεσμώτες της.

Ακόμα πιστεύει ότι θέλουν οι κυβερνήσεις το καλό μας.
Και ακόμα μια μερίδα κόσμου όπου έχει ξυπνήσει κ αντιστέκεται.
Είναι η παραλλαγή το σπήλαιο του Πλάτωνα.
Κάποιοι έχουν βγει έξω στο φως του Ήλιου , γνωρίζουν την αλήθεια, κ επιστρέφουν για να ενημερώσουν τους άλλους.

Οι υπόλοιποι όμως μέσα στην σπηλιά αντιδρούν, τους διώχνουν, δεν πιστεύουν , επιθυμούν να ζουν μέσα στο ψέμα, μέσα στο σκότος αιχμάλωτοι, φυλακισμένοι υποταγμένοι στους δεσμώτες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.