Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΔΙΑΣ



Η κατεδάφιση ενός συστήματος που δεν προσφέρει τίποτα στον ψυχικό χώρο, στον ανθρώπινο παράγοντα είναι αυτή που συμβαίνει τώρα .
Ένα σύστημα το οποίο ρίζωσε για αιώνες κ χτίστηκε πολύ μεθοδικά, ένα σύστημα ενάντια στον άνθρωπο, απάνθρωπο σκληρό, άδικο, ένα σύστημα που υπηρετεί την κοινωνία των λίγων πλουσιων κ εκλεκτών, ενώ οι πολλοί υποφέρουν.
Η κατεδάφιση του λοιπόν δεν μπορεί να συμβεί ξαφνικά ακαριαία κ γρήγορα.

Αλλά θέλει χρόνο, καθώς ένα ένα τα υλικά του πρέπει να αποκολληθούν, κ να πέσουν κάτω, κι έτσι το σάπιο αυτό οικοδόμημα να γκρεμιστεί.

Από το 2008 έχει ξεκινήσει αυτό το έργο κατεδάφισης το οποίο ολοκληρώνεται το 2023-2024.

Παρόλα αυτά η τελευταία διετία από το 2018 κ μετά, με τις εκλείψεις να γίνονται επάνω στον άξονα του οικοδομήματος (Καρκίνου/Αιγόκερω) επιταχύνουν αυτή την διαδικασία.

Ταυτόχρονα από τον Ιανουάριο του 2020, η κοντινή συνάντηση των δύο πλανητών Κρόνος Πλούτωνας στον Αιγόκερω, φέρνει τέλος και οριστικό θάνατο σε εκείνους που έχουν την εξουσία στα χέρια τους.
Η σύνοδος αυτή έρχεται τώρα ξανά προς επανάληψη, για να φέρει ολοκλήρωση στο έργο που ξεκίνησε αρχές της χρονιάς, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω (2/7) ανάδρομος, και πρόκειται να σχηματίσει ξανά τριπλή σύνοδο με Δια κ Πλούτωνα.

Κρόνος Πλούτωνας μαζί για όλο το καλοκαίρι, μέχρι κ τον Σεπτέμβριο με τον Κρονο να μένει για καιρό επάνω στην 25η μοίρα,  κρίσιμη μοίρα Αιγόκερω.
Η σύνοδος των δύο πλανητών φέρνει στην επιφάνεια το σκληρό μεν αλλά κρυμμένο πρόσωπο των κυβερνήσεων.

Όλοι μας αυτή την περίοδο βλέπουμε συνεχώς τα χωρίς έλεος πρόσωπα των εξουσιαστών , είτε στην χώρα μας είτε στον πλανήτη, να υπερβαίνουν κάθε όριο διαφθοράς, να συμπεριφέρονται με θράσος, να ξοδεύουν κρατικό χρήμα χωρίς να δίνουν κανένα λογαριασμό, χωρίς καμία ηθική.

Βλέπουμε ειδικά στην χώρα μας, αδικίες, σκάνδαλα, όπου οι νόμοι να καλύπτουν το διεφθαρμένο πολιτικό χώρο, κανείς όμως να μην δικάζεται, ο λαός να είναι στο έλεος του Θεού, και οι άρχοντες να τρώνε να πίνουν κ να καλοπερνανε μεθυσμένοι από την εξουσία κ την δύναμη που έχουν.
Βλέπουμε όλοι πλέον φανερά ότι ηταν σκιώδης, ότι είχε καλυφθεί με ροζ πέπλα φτιαχτης ομορφιάς, καλλυμενο με ψευδή εικόνες που μεταδίδονται από τα πιόνια των κυβερνώντων.

Βλέπουμε παντού ένα ατελείωτο παιχνίδι εντυπώσεων, να παίζεται εις βάρος μας για να έχουν οι λίγοι τα πάντα σε αφθονία, ενώ οι πολλοί να λιμοκτονούν.
Η όψη αυτή η οποία επιστρέφει πίσω, ενεργοποιείται από την Έκλειψη της 5/7 στην 14η μοίρα Αιγόκερω, μια έκλειψη όπου ανήκει σε μια τριάδα εκλείψεων όπου ξεκίνησαν στις 5/6.

Φέρνει μαζί της πολύ φως γιατί πρώτον γίνεται κοντά στον αστερισμό Vega, 'o αετός που εφορμά', ενώ ακριβώς απέναντι στην 14η μοίρα Καρκινου βρίσκεται κ ο Σείριος, το πιο λαμπερό αστέρι, όπου δίνει λάμψη δύναμη κ κύρος, σε όσους εργάζονται με φως για το κοινό καλό όλων.

Μπορεί οι κυβερνώντες να φανερώνονται πιο σκληροί από ποτέ, όμως αυτό είναι μια  απαραίτητη διαδικασία στο σχέδιο.

Μέσα από την αποκάλυψη τους στα μάτια ολων, έρχεται η κατεδάφιση μαζί, γιατί κάτι άλλο καινούργιο περιμένει να πάρει την θέση του.
Στο διάστημα επίσης αυτό μπορεί τα τέρατα να βγάζουν τις μάσκες τους , αλλα ταυτόχρονα εργάτες φωτεινοί, ομάδες ανθρώπων, 'οι αετοί που εφορμούν' παίζουν κύριο κ σημαντικό ρόλο.

Μέσα από την δράση της αφυπνισης τους οι αετοί του φωτός, βοηθούν κι αυτοί στο έργο της κατεδάφισης, συμμετέχοντας ενεργά στο γκρέμισμα του παλιού, αφαιρώντας τα τούβλα με την ενεργή θέληση τους.

Αυτές οι μέρες έχουν θλίψη, περνάμε το διάστημα αυτό μέσα από ένα τούνελ ματαίωσης.
Ματαίωση στο όραμα, δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον τώρα, η αισιοδοξία σβήνει, υπάρχει ακινησία, η πίστη μας δοκιμάζεται.

Μέσα όμως από τον συμβολικό αυτό θάνατο, μέσα από το στάδιο της ματαίωσης, ένα καινούργιο όραμα πιο φωτεινό, πιο δυνατό μετά φανερώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.