Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.




Από σήμερα ο Ερμής γυρίζει ορθός, και για τις δύο επόμενες μέρες θα είναι σε στάση ακίνητος.
Από τις 14/7 κ μετά θα ξεκινήσει κανονικά  την ορθή πορεία του.
Ο Ερμής συνδέεται με τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις μεταφορές, το εμπόριο κ την αγορά, άρα από τις 15/7 κ ύστερα τα θέματα αυτά κ ειδικότερα ότι αφορά κ τον τομέα του τουρισμού, ταξιδια κ των μετακινήσεων θα αρχίσει να δίνει καλύτερα σημάδια.

Βέβαια το επόμενο δεκαπενθήμερο στον χώρο του τουρισμού κ των αγορών, θα είναι σαφώς πολύ καλύτερο από ότι υπήρξε το προηγούμενο δίμηνο, παρόλα αυτά μεχρι η Αφροδίτη κ ο Ερμής, οι δυο πλανήτες των οικονομικών κ των συναλλαγών συμφωνιών κ του πάρε δώσε να επιστρέψουν πίσω στην μοίρα όπου ξεκίνησαν η αναδρομή τους, δηλαδή μέχρι τέλος του μήνα η άνοδος θα κυμαίνεται σε μέτρια κατάσταση.

Η περίοδος όπου ξεκίνησε από τον Μάιο και μετά, από τη Νέα Σελήνη του κ ύστερα κλείνει κ ολοκληρώνεται με τη νέα Σελήνη του Ιουλίου στις 20/7.

Ήταν μια περίοδο αμφιβολίας, σύγχυσης, άγχους κ οικονομικής αδράνειας κ ακινησίας.
Ο τουρισμός όπως είχαμε πει άνοιξε στις αρχές Ιουλίου, παρόλα αυτά με τον Ερμή ανάδρομο έφερε ακυρώσεις εμπόδια κ καθυστερήσεις.

Την εποχή της ακινησίας ακολουθεί μια έντονη δραστηριότητα, παρόλα αυτά όμως πιο αδύναμη από άλλες χρονιές.

Η χρονιά αυτή στο υπόλοιπο εξάμηνο θα είναι τρεις φορές πιο έντονη από μέχρι στιγμής.
Κι αυτό γιατί οι οικονομίες των κρατών , κ ειδικότερα της χώρας μας είναι σε πτωτική τάση.
Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Κορωνοιο, όπου τον βάζουν μπροστά τα μέσα εξαπάτησης για να δικαιολογήσουν το κραχ που έρχεται.
Υπήρχε ήδη κι όσο η οικονομία θα βαλτώνει τόσο κ το προσχημα του ιού θα εμφανίζεται.
Το θέμα του Κορωνοιου θα εξαλειφθεί, καθώς το οίκονομικο πρόβλημα που θα υπάρξει, τα σκάνδαλα που συνεχώς θα εκτινάζονται κ οι αλήθειες θα φανερώνονται δεν θα είναι ικανά να το καλύψουν.
Ούτως οι άλλως οι ειδήσεις οι πληροφορίες όπου  μεταδίδονται από τα ΜΜΕ κ τα έντυπα της εξαπάτησης, είναι ψευδής κ παντελώς διαστρεβλωμενες, κ μεταδίδουν αυτό που εξυπηρετεί τους λίγους αρχοντες που κυβερνούν κ τους σκοπούς τους.
Οι εκλείψεις που έγιναν πρόσφατα κ πρόκειται να δράσουν από τέλη Ιουλίου κ έπειτα έφεραν ένα μήνυμα.
Το οικοδόμημα που χτίστηκε ήταν ψεύτικο κι αυτό γιατί η πληροφορία που μεταδόθηκε, η αντίληψη κ η γνώση όπου διαδοθηκαν ήταν διαστρεβλωμενες.
Αυτό είναι κάτι γνωστό, όλοι το ξέρουμε αυτό,παρόλα  αυτά ο αριθμός της αφύπνισης αυξάνει κ όλοι καταλαβαίνουν ότι η πραγματικότητα που μεταδίδεται είναι ψευδής από τα μέσα μαζικού χειρισμού κ εξαπάτησης.

Προς το παρόν για τους φίλους που ασχολούνται με τον τουρισμό, έχουμε Ιούλιο Αύγουστο κίνηση όπως έχω ξανααναφερει κ παλιότερα.
Δεν βάζω Σεπτέμβριο γιατί περιμένουμε από το φθινοπωρο κ για ένα τρίμηνο κοσμικα γεγονότα παντού, με εξεγέρσεις όπου θα φέρουν φρένο κ θα επηρεάσουν πάλι όλη την υφήλιο.

Όλοι μας θα συμμετέχουμε σε αυτα.
Ήρθε η ώρα η ανθρωπότητα.
Να πάρει την ζωή στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.