Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Κ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΟΥΡΑΝΟΥ ( 3/8). Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ .



Ο Ουρανός από τον Ταύρο είναι εδώ από το 2018- 2019 μέχρι το 2026, στο περασμα της εφταετιας του για να ανοίξει κ να απελευθερώσει την φωνή μας, να διώξει τον φόβο του λόγου κ της έκφρασης που έχει υπάρξει κλειδωμένο μέσα από τεχνικές φόβου κ υποδούλωσης.

Ο Ουρανός ειναι η τόλμη, είναι ο πλανήτης που μας βοηθάει σε κάθε του πέρασμα να προχωρήσουμε μπροστά, να πάμε σε μέρη που πριν φοβομασταν , να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να κάνουμε υπερβαση των φόβων μας.
Ο Ουρανός μας οδηγεί να ρισκάρουμε, να απελευθερωθούμε να φέρουμε νέους τρόπους , να δούμε νέες οπτικές, να γίνουμε εφευρέτες της ζωής, να πάμε την ζωή πιο πέρα, να εξελιχτουμε.

Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την θεία διάνοια, την ανώτερη σοφια, είναι ο συνδετης του Ουρανού κ της Γης, είναι η φωνή που έρχεται από τις ανώτερες σφαίρες κ μας ωθεί πολλές φορές απότομα, με σοκ κ ξαφνικά, γρήγορα κ απρόβλεπτα να κάνουμε εκείνο που πριν δεν τολμουσαμε.

Στην σύγχρονη αστρολογία είναι η ανώτερη οκτάβα του Ερμή, του αγγελιοφόρου των Θεών που συνδέει, ενώνει κ φέρνει σε επαφή τους δύο κόσμους, τον Ουράνιο με τον Γήινο, φέρνει την θεία διανοια επί της Γης, γιατί θέλει να στείλει τα μηνύματα του, στην ανθρωπότητα, γιατί αυτόν που τον ενδιαφέρει είναι η εξέλιξη εις άνωθεν.
Ο άνθρωπος να συναντήσει τον Θεό μέσα του.
Να αναβαθμίσει την Γη.
Να την ενώσει με τον Ουρανό.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του Υδροχόου, το ζώδιο της Ελευθερίας, που υπερασπίζεται τον άνθρωπο μέσα από μια ολιστική προσέγγιση.
Ο Υδροχόος, το ζώδιο που η μορφή του συμβολίζει έναν άνθρωπο που κρατάει μια κανάτα με νερό.
 Το νερό συμβολίζει την νέα γνώση , τις νέες ιδέες, τις ιδεολογίες που έρχονται από την Ουράνια θεία διάνοια για να ποτίσουν την Γη, να την φρεσκαρουν, να την δροσίσουν με νέα γνώση, να την ανανεώσουν.

Όλα αυτά γιατί τα λέω;

Γιατί η πανσέληνος οπου ανοίγει στις 3/8 είναι Ουράνια.

Τι σημαίνει αυτό?

Αρχικά γίνεται στον σταθερό άξονα, Λέων/Υδροχοου, με έντονη την συμμετοχή του Ουρανού.
Γίνεται στον Υδροχόο στην 12η μοίρα του.
Η πανσέληνος αυτή αρχικά μας φέρνει πιο κοντά στην εποχή του Υδροχόου.
Μας δίνει σημάδια από την επόμενη χρονιά, και από το μέλλον όπου θα επικρατήσει, για το μέλλον που ανοίγει στην ανθρωπότητα, καθώς οι μοίρες που γίνεται, πρόκειται μέσα στο 2021 να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για ένα μεγάλο διάστημα κυρίως από τον Μάρτιο κ μετά.

Επάνω σε αυτές τις μοίρες θα συναντηθούν από τετράγωνο οι δύο πλανήτες Κρόνος κ Ουρανός, το παλιό με το καινούργιο, η εξουσία με την αμφισβήτηση, ο έλεγχος από την μια κ ο φόβος βία κ από την άλλη εκείνοι που δεν φοβούνται, κ δεν επιθυμούν έλεγχο.
Θα δούμε λοιπόν μια γεύση από το μέλλον από αυτή την πανσέληνο.

Ο Υδροχόος, το ζώδιο όπου γίνεται αυτή η πανσέληνος είναι ένα ζώδιο που δεν επιθυμεί τον έλεγχο, ούτε να του αφαιρούν την ελευθερία.
Και σε αυτή την πανσέληνο που γίνεται επάνω σε αυτό το ζώδιο, κ με συμμετοχή Ουρανού να τετραγωνίσει τα δύο φώτα, θα υπάρξει πολύ αντίσταση σε όποια μορφή εξουσίας.
Είναι η ώρα να ακουστούν οι φωνές, είναι η ώρα να αντισταθούμε με πράξεις, με τόλμη κ με θάρρος μας λέει με έντονη φωνή ο Ουρανός.
Είναι η ώρα της μάχης για την ελευθερία της ανθρωποτητας, είναι η ώρα που η ανθρωπότητα παίρνει το μέλλον στα χέρια της.
Είναι η ώρα όπου οι φωνές των πολλών θα ορίσουν κ το επομενο βήμα.

Ο Ουρανός στον Ταύρο λοιπόν, καθώς είναι το σημείο που εστιάζει την προσοχή μας έχει ένα ρόλο μέσα από το πέρασμα του εδώ μέχρι το 2026.
Να απελευθερώσει τις φωνές, να ανοίξει το τσάκρα του λαιμού, καθώς όπως έχουμε αναφέρει κ παλιοτερα, ο Ταύρος είναι ο λαιμός, ο ήχος, η φωνή, το σημείο αυτό έχει κλειδωθεί εδώ κ αιώνες, εχει τραυματιστεί κριθεί κ απορρίπτει με μεθόδους χειρισμού ο φόβου.
Βλέπουμε πόσο πολυ κόσμος δεχεται την υποδούλωση του χωρίς να αντιδρά.
Ακόμα κ άνθρωποι της τέχνης, της μουσικής, οι  καλλιτέχνες σιωπούν, που θα μπορούσαν να φέρουν δράση, να μιλήσουν επάνω σε όλη αυτή την κατάσταση που συμβαίνει.
Βλέπουμε ότι η ανθρωπότητα έχει φτάσει στον απόλυτο ξεπεσμό της, οι άρχοντες λαμβάνουν κι άλλα μέτρα, πιο σκληρά, κ κανένας αρτιστας, καλλιτέχνης εκτός λίγων εξαιρέσεων, δεν βγαίνει να αντιδράσει, να χρησιμοποιήσει το χάρισμα της φωνής του.
Βλέπουμε ποσο πολύ ο φόβος ή ακόμα και το συμφέρον, έχει κλείσει στόματα.

Παρόλα αυτά σε αυτή την Πανσέληνο ο Ουρανός μας φωνάζει με έντονο τρόπο.
Αντιδράστε , βρείτε νέους τρόπους, γίνεται εφευρετικοί, αλλάξτε συνήθειες, μιλήστε, πείτε την αντίθετη άποψη, πείτε την αλήθεια σας χωρίς φόβο, μαχηθειτε με κάθε τρόπο για την ελευθερία σας.

Ο μήνας Αύγουστος τιμά κ υποστηρίζει εκείνους που τολμούν μέσα από την καρδιά.
Εκείνους που έχουν τόλμη, για να υποστηρίξουν την ελευθερία τους.
Δράστε Φωνάξτε Μιλήστε.
Κανένας άλλος δεν θα το κάνει για εμάς.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε σωτήρες.
Ο χρόνος τρέχει.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Ο μήνας Αύγουστος κρίνει το μέλλον μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.