Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Ο χάρτης της Ελλάδος (Ύδροχοος) όπου μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα κ τον μελετώ αν δείτε έχει αυτή την στιγμή τον Δία διελαυνων επάνω από τον γενέθλιο Ποσειδώνα της χώρας (21-22η μοίρα Αιγοκερω) στον 9 οίκο.
Τι σημαίνει αυτό?
Μυστικές κινήσεις ξένων (ο Δίας κυβερναει τον 8ο οικο- χρήματα άλλων) κ οικονομικές  συμφωνίες για το μέλλον της χωρας όπου γίνονται παρασκηνιακά κ κάτω από το τραπέζι (Ποσειδώνας 11ου οίκου - τα σχεδια, το μέλλον).

Προς το παρόν κάνουν τις συμφωνίες τους ενώ ο λαός τρώει κουτοχορτο , εδώ κ ένα χρόνο καθώς ο διελαυνων Ποσειδώνας κάνει τετράγωνο με την  Σελήνη της χώρας (λαός), κ τα ΜΜΕ τα παρουσιάζουν όλα διαφορετικά.
Καθώς όμως ο διελαυνων Ποσειδώνας υποχωρεί με αναδρομη, ο λαός αρχίζει κ βλεπει τι γίνεται από τέλη Αυγούστου κ έπειτα, καθαρίζει η όραση.

Ενώ την ίδια εποχή ο Πλούτωνας ο διελαυνων επιστρέφει στην 22η μοίρα Αιγόκερω όπου εκεί θα κάτσει για ένα τρίμηνο , κ κάθεται επάνω στον γενεθλιο Ποσειδώνα της χώρας,  φέρνοντας κ τινάζοντας προς τα επάνω ότι κρυφά σχέδιά γίνονται τώρα για το μέλλον της χώρας.

Οτιδήποτε γίνεται κ γινόταν κρυφό πρόκειται να αποκαλυφτεί κ να φέρει σεισμό, ρήξη κ καθίζηση.

Ταυτόχρονα καθώς υπάρχει κι άλλος χάρτης Ελλάδος προς μελέτη, ο οποίος ήρθε εν γνώση μου πρόσφατα τον Ιανουάριο του 2020 κ σε αυτόν η Ελλάδα είναι Αιγόκερως, αν πάρουμε και από εδώ πληροφοριες, τότε αυτό που έρχεται από τέλη Αυγούστου κ μετά στην χώρα, είναι η απόλυτη κατάρρευση μηδενισμός που θα οδηγήσει την χώρα σε μια άλλη πορεία από την αρχή.
Ο Πλούτωνας θα βρεθεί επάνω στον Ηλιο της χώρας, όπου Ήλιος είναι η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός της χώρας, στην 22η μοίρα Αιγόκερω κ για τρεις μήνες και με τον Άρη να είναι σε τετράγωνο από τις 20/8 κ μετά με όλο το συνδυασμο Δια Πλούτωνα Κρόνο, θα της αλλάξει τα φώτα που λένε, σας λέω ότι τίποτα δεν θα μείνει όρθιο .
Επίσης περιμένουμε ο λαός να εξεγερθεί, μεγάλη κινητοποίηση, επαναστατικότητα, εντάσεις.
Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο τέλος αυτής της χρονιάς.
Να σημειώσω ότι και οι δύο χάρτες μεταξύ τους φέρνουν πολλά κοινά σημεία κ πληροφορίες κ ενώνονται, οπότε για εμένα ισχύουν κ οι δύο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.