Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (27/2). Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ Κ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η πανσέληνος που έρχεται στις 27/2, είναι πολλά υποσχόμενη, γιατί περιέχει σπόρους κίνησης κ δράσης.

Πράξεις ιδέες ατομικές αλλά κ συλλογικές, για να μπορέσει να φέρει αποτέλεσμα, να φέρει την αλλαγή, να συνεχίσει το γκρέμισμα.

Ειναι υποσχόμενη για το πλήθος, για τον λαό, για τους πολλούς, για συλλογικές δράσεις, αλλά κ ατομικές.

Φέρνει λύσεις εξ ουρανού, για τον καθένα από εμάς όπου θέλει να φέρει την ανατροπή, να δράσει ενάντια σε ένα σύστημα, να διεκδικήσει την ελευθερία του.

Περιέχει μέσα της πολλές ιδέες που κυοφορουνται, νέες ιδέες που μπορούν να φέρουν αποτελεσματα, καινούργιους τρόπους κ μεθόδους, οι οποίοι οδηγούν σε μια τεράστια ανατροπή.


Στην πανσεληνο αυτή ο Ερμής (πληροφορίες), έχει ήδη γυρίσει ορθός από τις 22/2, στο ζώδιο του Υδροχόου, κ φέρνει μια ιδιαίτερη χροιά.

Υπάρχει μια ιδιαίτερη συγκυρία από τις 22/2 μέχρι κ την πανσέληνο, που φέρνει ευκαιρίες, τύχη κ άνοιγμα στους πολλούς, λύσεις προτασεις στο να γίνουν πράξεις συλλογικές η ατομικές κινήσεις, που ζητούν απελευθέρωση από ένα σύστημα δικτατορίας.


Ο Ερμής στο Υδροχόο βρίσκεται στην πανσέληνο αυτή κοντά με Δια, σχηματίζει μια σύνοδο, με τρεις μοίρες ανοχή αλλά ήδη λειτουργεί από νωρίτερα.

Κορυφώνεται λίγες μέρες μετά στις 6/3, ακριβως στο μεσοδιάστημα αυτής της πανσελήνου, ενώ την ίδια στιγμή ο Άρης , ο μαχητής πλανήτης της δράσης κ της βούλησης έχει περάσει στον αεικίνητο δραστήριο έντονο Δίδυμο, φέρνοντας αποφασιστικότητα, κ δράση σε ότι αποφάσεις είχαν παρθεί.

Το διάστημα από τώρα μέχρι την πανσέληνο, η εβδομάδα αυτή δηλαδή (19-27/2), είναι η εβδομάδα κυοφορίας ιδεών, που θα εφαρμοστούν μέσα στον Μάρτιο.


Η πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονα Παρθένος/Ιχθύς, που είναι ο άξονας της ασθενείας, της υπηρεσίας κ προσφοράς.

Μια θυσία (Ιχθύς) απαιτείται από καθένα από εμάς (Παρθένος), μία θυσία υπερβαση του φόβου των ανασφαλειων μας που μας κρατούν εγκλωβισμένους (Ιχθύες), σε παλιούς τρόπους κ ενέργειες, σε νοητικούς προγραμματισμούς (Παρθένος).


Παράλληλα δηλώνει κ μια ολοκλήρωση σε ότι αφορά συνειδητοποιήσεις εσωτερικές για τα θέματα που μας απασχολούν το τελευταίο χρόνο (κορωνοιος-ασθενεια).

Δηλώνει το τέλος της αδυναμίας μας, όπου καλουμαστε πλέον να δούμε ότι η ατομική μας εργασία υπηρεσία κ πράξη μόνο μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.


Η Σελήνη βρίσκεται στην 9η μοίρα Παρθένου, το ζώδιο του Ερημίτη , που εργάζεται με τον εαυτό , φέρνει ένα ξεδιαλεγμα συνεχή μέσα του, είναι σε ένα έργο κάθαρσης, αποβάλλει τα βλαβερά στοιχεία από το σώμα του, το νου, του κ την ψυχή.

Η Παρθένος είναι το σώμα ο νους κ η ψυχή, είναι ο εν δυνάμει θεός άνθρωπος, που μέσα από την διαδικασία της αυτοβελτιωσης του μπορεί να γίνει ένας θεός εν Γη.

Εδώ η Σελήνη βρίσκεται στον χάρτη αυτόν σε μια μονήρη κατάσταση, είναι single ton, δηλώνει ότι νιώθει απομονωμένη, αποκομμένη συναισθηματικά από τους υπόλοιπους πλανήτες.

Δηλώνει την συνειδητότητα αυτοβελτιωσης που χρειάζεται να αναπτυχθεί ατομικά , στον καθένα από εμάς, αν θέλει να απελευθερωθεί από το κουτί της φυλακής.

Δηλώνει ότι καλείται να γίνει ασυμβίβαστη, να πρωτοτυπήσει, να ακολουθήσει νέο δρόμο τροφής στο σωμα, να ακολουθήσει τον δρόμο της κάθαρσης του νου από το Μάτριξ, από την μαγεία που έχει φέρει το σύστημα της Λερναίας Ύδρας.


Δηλώνει ότι χρειάζεται πρώτα καθενας μόνος του να ακολουθήσει ένα νέο πρόγραμμα ρουτίνας, τροφής του σώματος , του νου, της σκέψης, κ της ψυχής.


Για τέλος αυτή η πανσέληνος δίνει ατομικές ευκαιρίες δράσης, μέσα από αφυπνιστικες ιδέες όπου κατέβηκαν από τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (11/2).


Είναι μια μεγάλη επίσης ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε όλοι , ατομικα κ συλλογικά, την σύνοδο Ερμή Δια, όπου δηλώνει κινήσεις (Ερμής) νομικές (Δίας) από τους πολλούς (Υδροχόος).


Ο Ερμής Δίας φέρνει τύχη κ επέκταση κ ένα δυνατό αποτέλεσμα ανατροπής, ευνοεί τα πλήθη, τους πολλούς, ευνοεί όποιον μάχεται για την αλήθεια.


Μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται κάτω από την επήρεια του Ουρανου, τον πλανήτη Υδροχοο, όπου αυτό τον μήνα κ θα επηρεάσει όλη την χρονιά έρχεται σε τετράγωνο με τον πλανήτη Κρόνο (σύστημα, κατεστημενο).

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδο για να κάνουμε εκκινήσεις,να φέρουμε πράξεις, να κινηθούμε νομικά απέναντι σε ότι μας έχει φέρει καταπίεση, σε ότι μας έχει φυλάκισει.


Τα αποτέλεσμα αυτα το σύμπαν θα τα μεγενθυνει, σε πρώτη φάση θα δούμε τεράστια καθίζηση του συστήματος, ειδικά στην χώρα μας τον Μαιο- Ιούλιο, κ μετά το τελικό σε τρία έτη.


Είναι η ώρα δράσης των πολλών.

Είναι η δική μας ώρα.


Επιλέγω να γράψω σήμερα αυτό το κείμενο κ να το μεταδώσω, γιατί υπάρχει μια ειδική συνθήκη στον Ουρανό , ένας ιδιαίτερος αποσυμβολισμος, τον οποίο δεν θα τον αποκαλύψω, παρά μόνο όταν θα έχει έρθει το αποτέλεσμα.


Ούτως η άλλως οι συμπαντικές αλήθειες αποκαλύπτονται κ αποσυμβολιζονται σε εκείνους που τιμούν την αλήθεια, σε όσους είναι στο φως.

Σε εκείνους που χειραγωγούν , είναι στο σκότος κ στο ψεύδος , καμία αλήθεια δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.


Καλή σας μερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.