Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Η Ελλάδα είναι ζώδιο Υδροχόος , αλλά έχει επιρροές από Αιγόκερω, καθώς στον χάρτη της ο Ήλιος της στον Υδροχόο βρίσκεται στον οίκο του Κρόνου (10ο οίκο), κ κάνει μια αντίθεση με Κρόνο.

Αυτό δείχνει ότι προς τα έξω βγάζει μια εικόνα συντηρητική κ καθώς πρέπει (Αιγόκερως), αλλά η αληθινή της φύση είναι Υδροχοικη.


Αυτό φαίνεται καθως οι Έλληνες ποτέ δεν ακολούθησαν τους νόμους, αλλά έκαναν τα δικά τους.


Αυτό φανερώνεται κ τώρα, όπου οι Έλληνες επαναστατούν με τον δικό τους τρόπο καθημερινά, δείχνουν την αντίδραση τους σε όλη αυτη την παράνοια του Κοροιδοιου.


Καταρχήν εδώ κ 4 μήνες υποτίθεται ότι έχουμε λοκνταουν, αλλά όλοι είναι έξω στους δρόμους.

Κανείς δεν υπάκουσε κ καλώς κ έκανε .


Κατά δεύτερον λέμε ότι σε άλλες χώρες στην Ευρώπη οι λαοί βγήκαν κ επαναστάτησαν κατά της μάσκας κ των μέτρων. Και ότι εδώ τίποτα δεν γίνεται.

Έχω μια εξήγηση για αυτό.

Εκεί οι λαοί σε αυτες τις χώρες τηρούν απόλυτα τους νόμους, φορούν την μάσκα, τηρούν τα παρανοϊκά μέτρα, κ φτάνουν στο αμήν κ βγαίνουν να διαδηλώσουν.

Εδώ βλέπεις τον Έλληνα ( κ το λέω κ γουστάρω χαίρομαι) την φοράει στο πηγούνι, την κάνει μάσκα σκουλαρίκι, την έχει στην τσέπη, δεν την φοράει καθόλου, κάνει διάφορα τρικ αυτοσχέδια, κάνει καθημερινά την επανάσταση του.

Γι αυτό δεν φτάνει στο αμήν όπως οι υπόλοιποι λαοί. 

Γιατί αντιδρά καθημερινά με τον τρόπο του, γιατί βρίσκει τρόπους να ξεφύγει, είναι αυτό το ατίθασο που έχουμε σαν λαός, κι αυτό για πρώτη φορά επιτέλους είναι κ που μας διαφοροποιεί.


Είμαστε επαναστάτες με τον τρόπο μας.

Όταν όμως φτάσουμε στο αμήν θα γίνει το έλα να δεις.

Όταν ο Έλληνας ξεσηκωθει θα βουηξει όλος ο πλανήτης.

Και η ώρα αυτή είναι κοντά.

Πλησιαζει.

Το απότομο τελείωμα του Κορονοιου θα έρθει από εδώ.


Να σημειώσω ότι εξέγερση στην χώρα μας περιμένουμε τέλη Ιουνίου προς Ιούλιο.

Εκεί θα γίνει κάτι μεγάλο.

Το τσουνάμι που ξεκίνησε τώρα.

Είναι μόνο στην αρχή.

Φαίνεται από πολλές πλευρές αστρολογικά.

Ο Μάρτιος κ ο Απρίλιος με τον Άρη στον Δίδυμο, θα έχει έκρηξη πληροφοριών, κ μέσα σε αυτό το ζώδιο, αυξάνεται η ευφυία, η παρατηρητικότητα, η αντιληπτική μας ικανότητα.

Βλέπουμε κινήσεις , έρχονται στο φως πληροφορίες, οι προδότες που μας κυβερνούν φανερώνονται. Θα αυξήσει την πονηριά, θα αυξήσει όμως κ την ευφυια.


Να σημειωθεί ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου,

εγινε με Ανάδρομο Άρη στον Κριό κ αντίθεση με Ουρανό.

Ενώ γινόταν τότε κι ένα τετράγωνο με Κρόνο Πλούτωνα.

Ο Άρης ανάδρομος κ στον Κριό είναι εύφλεκτη βόμβα , πόσο μάλλον όταν έρθει σε επαφή με Ουρανό.

Επίσης το τετράγωνο Κρόνου Πλούτωνα , έχει ίδια επιρροή με το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού, καθώς Ουρανός κ Πλούτωνας είναι κ οι δύο πλανήτες που καταστρέφουν το παλιό με εκρηκτικό τρόπο.


Τώρα μεσα Ιουνίου θα έχουμε την είσοδο του Άρη στο πύρινο καυτό ένθερμο ζώδιο του Λέοντα, ο οποίος θα πλησιάσει τέλη Ιουλίου κοντά στο τετράγωνο Κρόνου Ουρανού κ παρόμοιες όψεις με εκείνες του Πολυτεχνείου θα δημιουργηθούν, ενώ παράλληλα θα ενεργοποιούν την αντίθεση Ηλίου Κρόνου στον χάρτη της Ελλάδας.


Αυτά προς το παρόν.

Δικές μου παρατηρήσεις..

Καλημέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.