Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.


Εντωμεταξυ έχεις κ τον ΠΟΥ τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, με τον Φαουτσι να κάνουν δηλώσεις αλήθειας τύπου, οι μάσκες δεν προστατεύουν κ δεν είναι υποχρεωτικές, ή ότι τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα, έτσι για να μπερδεύουν τον κόσμο κ να μας βάζουν να τσακωνόμαστε.

Ούτως η άλλως η παραπληροφόρηση με λιγες δόσεις αλήθειας είναι τα όπλα του συστήματος, το παιχνίδι που διχοτομεί τους λαούς κ τους διαιρεί.

Το ίδιο έχει κάνει κ με το μεταναστευτικό, για να μας διαιρεί κ να τα ρίχνουμε όλα στους αδύναμους , ενώ αυτοί τα σχέδιά τους τα προχωρούν κι εμείς τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Έτσι ακριβώς κάνει κ με τον Κορωνοιο.

Από την αρχή εσκεμμένα πήραν εντολές όλοι οι Άρχοντες να μην τηρούν οι ίδιοι τα μέτρα επίτηδες, για να μας ερεθίζουν εμάς κ να προκαλούν αντιδράσεις.

Κυκλοφορούσαν οι ίδιοι χαλαροί, με ελαφριά στάση, για να μας μπερδεύουν κ να διχαζομαστε.

Αυτό είναι το παιχνίδι τους.

Ρίχνουν μια φωτιά κ μετά μας διχάζουν μέσα από τις πληροφορίες εσκεμμένα μέσα στις πολλές ψευδής βάζουν κ αλήθειες κι έτσι προκαλούν αντιδράσεις.

Η ένωση που χρειάζεται να γίνει είναι να δούμε ότι όλοι έχουμε έναν κοινό εχθρό.

Αυτός ο αόρατος εχθρός όπως λένε οι ίδιοι, είναι ο εχθρός που οι πολλοί δεν βλέπουν, είναι οι ίδιοι οι μεγάλοι Άρχοντες, αυτός είναι ο κοινός εχθρός μας.

Φύγετε από την ιδιοτέλεια, από το συμφέρον, φύγετε από δουλειές που χτυπούν τον συνάνθρωπο σας, φύγετε από τους προγραμματισμους του νου που σας έχουν σε μόνιμη φυλακή, κι ελάτε μαζί μας, ελάτε στον άνθρωπο, στην καρδιά, στην ανιδιοτέλεια, στην δοτικότητα.

Φύγετε από την υπηρεσία των τεράτων.

Κι ελάτε κοντά μας.

Αυτή την ένωση ζητάμε.

Ελάτε όλοι μαζί απέναντι στον κοινό εχθρό.

Τον αόρατο σε εσάς 

Ορατό σε εμάς.

Ελάτε στον άνθρωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.