Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ : ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΔΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΕΝΩΣΗ & ΚΡΟΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Σας έχω ωραία νέα για το διάστημα που ακολουθεί αστρολογικως.


Κατά πρώτον η Αφροδίτη αποχωρεί από την σύνοδο της με Κρόνο, κ το μεσοδιάστημα που βρέθηκε ανάμεσα στους δύο πλανήτες Κρονο κ Πλούτωνα, που δηλωνουν εγκλωβισμό, περιορισμό, σκληρά μέτρα, δικτατορία στις κατώτερες ποιότητες τους.


Όταν αφορά άτομα με χαμηλές δονήσεις, τοξικά όπως πχ οι Άρχοντες που μας κυβερνούν , τότε οι πλανήτες εκδηλώνουν αυτές τις ποιότητες.

Έχουν όμως και άλλα στοιχεία, όπως πνευματική σοφια, συγκέντρωση, αναβάθμιση συνείδησης, αφοσίωση σε ένα σκοπό, η θέληση για το καλύτερο, όλα αυτά εκδηλώθηκαν κατά την πορεία της Αφροδίτης από τις 26/1 -8/2, δηλαδή μέχρι σήμερα, σε εκείνους που είναι σε ενωση με την ψυχή, αφιερώνουν τον εαυτό για την αναγέννηση, την αναδημιουργία αυτού του κόσμου.

Είσαι ότι σκέφτεσαι, είσαι αυτό που πράττεις, είσαι αυτό που τα έσω σου κίνητρα επιθυμούν.


Η Αφροδίτη μας λοιπόν, που είναι ο πλανήτης της χαράς της ομορφιάς κ της ευχαρίστησης, βρέθηκε από τις 26/1 μέχρι τώρα στην συνάντηση της με το δίδυμο Κρόνου Πλούτωνα. 


Σε αυτό το διάστημα παράλληλα γύρισε κ ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, κ είδαμε ό,τι υποσχέσεις για ανοίγματα δεν τηρήθηκαν, αλλά πιο σκληρά μέτρα ήρθαν.


Τα καλά νέα από εδώ κ πέρα είναι ότι, η Αφροδίτη πλησιάζει Δια μέσα στην εβδομάδα, κ ταυτόχρονα ο Ερμής με αναδρομή συναντάει κι αυτός Δια, άρα ένα άνοιγμα προμηνύεται, κάτι ελαφραινει, κινήσεις ελευθερίας χαράς κ αισιοδοξίας.


Κάποια νέα θα ακούσουμε ειδήσεις που θα μας χαροποιησουν, νέα απελευθέρωσης ίσως, καθώς ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΙΑΣ Ερμής συναντιούνται όλοι σε σύνοδο στο ζώδιο της ελευθερίας.


Αυτό που περισσότερο βλέπω είναι ότι κινήσεις από ανθρώπους (Υδροχόος) είτε συλλογικές, είτε ατομικές , επανάστασης κ εξέγερσης, αντίσταση θα γίνουν.

Δεν βλέπω να ελαφραινουν οι δήμιοι μας τα μέτρα, από εκεί θα τραβάνε κ άλλο το ζωνάρι, μην ξεχνάμε ότι έχουμε ένα τετράγωνο Κρόνου Ουρανού, όπου δηλώνει αυστηρό εγκλεισμό, το σύστημα κ η εξουσία προσπαθεί με νύχια κ με δόντια να κρατηθεί με βάναυσο τρόπο.


Η εξήγηση λοιπόν που δίνω είναι ότι θα δούμε κινήσεις ελευθερίας από τον κόσμο, ενώ από την άλλη τα μέτρα θα συνεχίσουν.


Είναι από τις λίγες φορές που ο Ερμής ανάδρομος  συναντάει τον Δία, κάνει στάση κοντά του, κ μετά πάλι συνάντηση, άρα η ισχύ αυτής της ένωσης φέρνει άνοιγμα, αλήθειες, διεύρυνση της αντίληψης μας, βλέπουμε όλο το έργο, βλέπουμε το δάσος.


Είναι από τις καλύτερες αναδρομές, γιατί φέρνει συνέχεια στο έργο που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή των αποκαλύψεων στον χώρο της τηλεόρασης, έχει ξεκινήσει εκεί ένα τσουνάμι χωρίς τέλος, θα πάρει η μπάλα όλους.


Είναι ο χρόνος Κρόνος, που συναντιέται με τον Ουρανο, τον πλανήτη της αλήθειας, κ φέρνει τέλος σε ότι κρύφτηκε, σε ότι αποσιωπιστηκε, η αλήθεια φανερώνεται προς τα έξω, οι φωνές ανοίγουν, τα στόματα μιλούν, είναι η ώρα της απελευθέρωσης, είναι η ώρα της ελευθερίας.


Ο Κρόνος Πλούτωνας στην συνάντηση τους το 2020, στην σύνοδο που έκαναν εκκίνησαν ένα νέο κύκλο. Κοντά τους κ ο Δίας μαζί.

Ο κύκλος των αποκαλύψεων, η χρήση της δύναμης κ τα αποτελέσματα της. ( Δες παλιότερο μου άρθρο κάτω).


Το έργο αυτό θα εξελιχτεί για πολλά χρόνια.

Έχουμε το καθάρισμα του βάλτου.

Και παίρνει χρόνια αυτό.

Το θέμα είναι ότι άνοιξε κ βγάζει.

Έγινε η αρχή.


Με την Αφροδίτη Ερμή Δια , τα καλά νέα είναι ότι θα θέλουμε να βγούμε έξω, να δούμε φίλους, να έρθουμε σε συναντήσεις, να συναντήσουμε άτομα που έχουμε πολύ καιρό να δούμε.

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες, ελάτε σε επικοινωνία με άλλους, κάντε συζητήσεις με ομοϊδεάτες, ελάτε σε ένωση με όσους κοιτάζετε το μέλλον με φωτεινά μάτια.


Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα θα είναι γύρω στις 15/2-17/2, εκεί μπορεί να υπάρξουν διαμάχες εντάσεις για θέματα απόψεων αξιών κ εκτίμησης γεγονότων.

Αν θέλετε να κόψετε επαφές με κάποιους κ να ξεκαθαρισετε την θέση σας, είναι ιδανικές.

Αν όχι αποφύγετε το.


Μπορείτε να ζητήσετε χρήματα που σας οφείλουν, να πάτε για επισκευή πράγματα που χαλούν, ότι θέλει φτιαξιμο, να ολοκληρώσετε μισές δουλειές.


Θα είναι αυτή η εβδομάδα που ακολουθεί, μέσα στο κλίμα που επικρατεί, μία μικρή όαση.

Βγείτε χαρείτε, κινηθείτε ελεύθεροι.

Η ελευθερία είναι κατάσταση στο μυαλό.

Αν εκεί είσαι φυλακισμένος, με παρωπιδες, γεμάτος με προγραμματισμούς, όσα υλικά κι αν έχεις, όσες ανέσεις,  θα είσαι μια ζωή σκλάβος, υπηρέτης δούλος.


Αυτά προς ενημέρωση!

Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.