Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΎΡΟΥ. Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Τα ζώδια του παρορμητικου Σταύρου, (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), ανήκουν σε αυτά που κινούν τις ενάρξεις, τις δράσεις κ τις συμπεριφορές, στις σχέσεις, είτε στο κοντινό μας περιβάλλον,είτε στον έξω κοινωνικό μας χώρο.


Από το 2008 έχουν επάνω τους τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, της αναγέννησης, ο πλανήτης που έρχεται για να κάψει με το καθαρό φως του όλα τα τοξικά εγώ , να καθαρίσει κ να φέρει την δράση της ύπαρξης σε μια πιο αγνή διάφανη κατάσταση.


Βρίσκονται τα ζώδια αυτά στην πρωταγωνιστική ζώνη. Κρατούν τα κλειδιά της μεγαλύτερης μετάβασης.

Καλούνται από το 2008 να φέρουν τον εαυτό σε ένα πιο πνευματικό πεδίο. Να αφήσουν το υλιστικό μοτίβο , κ να ανοίξουν τον δρόμο σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Είναι οι οδοδείκτες, είναι οι μπροσταρηδες , είναι οι αρχηγοί.


Από τις αρχές της χρονιας, τα ζώδια του παρορμητικου , πήραν μια μεγάλη ανάσα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ειδικά από το 2018 κ μετά, καθώς ο Κρόνος ο πλανήτης που απαιτεί έργο παρατήρησης κ χρησιμότητας, μεταφέρθηκε στον σταθερό σταυρό.


Κυρίως αρχικά τα δύο πρώτα δεκαήμερα, έχουν δει την μεγαλύτερη αλλαγή, σαν ένα βάρος να έφυγε από τους ώμους τους, ενώ ο Απρίλιος κ ο Μάιος θα είναι δύο μήνες όπου και το τρίτο δεκαήμερο θα δει μια ανακούφιση.


Παρόλα αυτά το τρίτο δεκαήμερο έχει ακόμα δυνατό έργο πραγμάτωσης, άλλοι με τον εαυτό τους, άλλοι στο κοσμικό χώρο, άλλοι κ στα δύο.

Είναι οι φορείς του νέου σε κάθε καιριο τμήμα της ζωής .


Αυτά όλα ισχύουν κ για όσους έχουν ωροσκόπο παρορμητικό, σελήνη κ προσωπικούς πλανήτες.


Μετά τους Ζυγούς που ανέφερα πιο πάνω, στο προηγούμενο ποστ, οι Κριοί επίσης με λίγη προσπάθεια παραπάνω, θα μπορέσουν να δουν θετικά αποτελέσματα στην δράση τους.


Οι Κριοί καλέστηκαν να μεταμορφώσουν την κοινωνική τους ταυτότητα, να αποβάλλουν τα τοξικά εγώ, να φέρουν στον επαγγελματικό χώρο συνείδηση, δηλαδή την πράξη του έργου κ της αποστολής μέσω αγάπης.

Εξ ου κ είδαν εμπόδια , παραπάνω κόπο κ προσπάθεια στα προηγουμενα χρόνια.

Αν όμως λειτουργούν στον κοινωνικό ιστό, με ενωτικό πρόσιμο, αν λειτουργούν συνεργατικά, υπολογίζουν κ τους άλλους, τότε αυτή η χρονιά θα τους ανταμείψει.


Οι Αιγοκεροι από το 2008, κ τα τελευταία χρόνια, καλέστηκαν να καθαρίσουν από τις συμπεριφορές τους, τους εξουσιαστικους τρόπους τους, τις πατριαρχικές δομές στην συμπεριφορά.

Να αποβάλλουν από πάνω τους τις τοξικές κυριαρχικές τακτικές που φέρνουν φόβο, κ να μεταβούν σε αυτή της αγάπης, της προστασίας, όπου δρα κ ενεργεί για να φροντίσει κ να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον, κι όχι για να καταστρέφει.


Οι Καρκίνοι οι αρχηγοί της οικογένειας, είτε ατομικής, είτε της κοσμικής, οι φροντιστές της μεγάλης οικογένειας του κόσμου, καλούνται να βγουν έξω κ να εκφραστούν, να φανούν στον κοινωνικό εξωτερικό χώρο, να δείξουν ότι η ευαισθησια είναι η νέα δύναμη.

Να βγάλουν μπροστα το δυνατό τους συναίσθημα, να εμπιστευτούν τον εσωτερικό τους οδηγό, κ μέσα από αυτόν να γίνουν εκείνοι οι οδηγοί που μεταφέρουν τον κόσμο στο πεδίο της αγάπης.


Όσοι ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του παρορμητικου, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα έτη, μέχρι το 2024.


Καλούνται κ οι 4 να δώσουν μια νέα Ρότα.


Στο τρίτο δεκαήμερο ο Πλούτωνας από το 2020-2024, έχει έργο διαχωρισμου.

Βρίσκεται στο δεκανο της Παρθένου, εδώ ξεχωρίζει η Ήρα από το Στάρι.

Εδώ τα παραπάνω Ζώδια θα ξεχωρίσουν για τις ποιότητες τους, τις αρετές τους κ αναλόγως κάποιοι θα διακριθουν, ενώ όσοι είναι βλαβεροί θα μείνουν στο περιθώριο.


Είστε οι αρχηγοί.

Οι Ηγέτες της Ανθρωπότητας.


Η νέα Ηγεσία θα ξεχωρίσει από τις αρετές της.

Και από την πνευματική χροιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.