Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (27/2) ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

 


Μέσα από το χάος, την σύγχυση, τα ψέματα, τις διαστρεβλώσεις, την παραπληροφόρηση ( Ιχθείς), ανοίγει ένα νέο οπτικό πεδίο καθαρής νόησης, όπου μας βοηθάει να δούμε τα καθαρά κίνητρα, την ουσία, τις λεπτές γραμμές που κρύβονται ( Παρθένος).

Στο ζώδιο της Παρθένου ο Ερμής ο πλανήτης της νόησης, έχει την έξαρση του, εδώ υπάρχει η κρίση, η δυνατότητα να μπορούμε να ξεδιαλεξουμε κ να ξεχωρίσουμε που είναι η αλήθεια, κ που είναι το ψέμα. 

Εδώ μπορούμε να δούμε με την ακρίβεια που έχει η Παρθένος, που είναι το φως κ που είναι το σκοτάδι, που είναι ο σατανας κ που βρίσκεται ο θεός.


Ο Ερμής σε αυτή την Πανσέληνο, σαν κυβερνήτης της, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου είναι η καθαρή ψυχρή αλήθεια, χωρίς συναισθηματισμούς κ προσκολλήσεις, εδώ είναι η υψηλή διάνοια, η Ουρανία νόηση που έρχεται μέσα από αναλαμπες, απότομα.

Σχηματίζει μια συνοδο με τον Δία, τον πλανήτη όπου διευρύνει ανοίγει απλώνει κι άλλο το πεδίο της αντίληψης.

Ερμής με Δίας μαζί στον Υδροχόο, κυβερνούν αυτή την Πανσέληνο, κι ένα τσουνάμι πληροφοριών εξωτερικών αλλά κ εσωτερικής αφύπνισης λαμβάνει χώρα.

Οι Ιχθείς δηλώνει την διέξοδο , αλλά κ την φυγή, την λύση που θεραπεύει ηρεμεί γαληνευει, αλλά κ τους τρόπους όπου κάποιοι θέλουν να παραπλανήσουν.

Αυτή η πανσέληνος μας φέρνει πληροφορίες που από την μια μιλάνε για την διάκριση πίσω από τα πέπλα, αλλά κ για μια προσπάθεια έντονης παραπλάνησης με σκοπό την διάδοση πληροφοριών που τελικά μπερδεύουν.


Ψάξτε τα βρείτε τα κίνητρα πίσω από την κάθε πράξη.

Εκεί θα βρείτε τις απαντήσεις.


Για να μπορέσουμε να φέρουμε διάκριση στα κίνητρα, χρειάζεται πρώτα να έχουμε δει κ αναγνωρίσει τα δικά μας κίνητρα κ σκοπούς.

Έτσι μπορούμε μετά να δούμε καθαροτερα κ των άλλων.

Πάντα ξεκινάει από μέσα κ βλέπουμε έξω.

Το έργο της παρατήρησης είναι το έργο της Παρθένου.

Παρατήρηση εντός η οποία οδηγεί στην σόφια.

Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.